×

ZA PACIJENTE IZ INOSTRANSTVA


Imamo brojne pacijente iz inostranstva, a naše osoblje će učiniti sve da vas ugosti prema vašim potrebama i željama.


IMAMO BROJNE PACIJENTE IZ INOSTRANSTVA, A NAŠE OSOBLJE ĆE UČINITI SVE DA VAS UGOSTI PREMA VAŠIM POTREBAMA I ŽELJAMA


Vrlo fleksibilno prilagođavamo konsultacije, operacije i rasporede prema Vašim putnim aranžmanima čineći vaš boravak u Banjaluci iskustvom za pamćenje. Naša klinika nalazi se direktno u centru Banjaluke, 30 minuta od međunarodnog aerodroma.


Drago nam je što možemo ponuditi sljedeće usluge:


  • kompletno upravljanje i organizaciju vaših sastanaka;
  • privatnu auto uslugu (uključujući transfer od i do aerodroma)
  • smještaj u obližnjim hotelima koji su ugodni za vaš oporavak;
  • profesionalnu pomoć tokom Vašeg boravka
  • pomoć pri organiziranju lokalnih aranžmana za Vas i Vašu pratnju.
  • Naš cilj je da vaš boravak učinimo što boljim i ugodnijim.

Ako ste zainteresovani za dolazak u Banjaluku na operativni zahvat preporučujemo Vam, da nas kontaktirate na conexa.dr@gmal.com sa sljedećim (stavkama):


  • promjene koje želite s fotografijama dijela tijela (koji želite da operišete). Bilo bi dobro da nam pošaljete prednji i bočni pregled/pogled , a ako je moguće i stražnji;
  • uključujući ako imate ili nemate neko medicinsko stanje, te listu medikamenata, vitamina i nadomjestaka koje možda koristite;
  • dodajte željeni datum kad biste planirali zahvat;
  • vrstu aranžmana za putovanje za koju ste zainteresirani.

U dva radna dana omogućiti ćemo vam strukturiranu procjenu troškova vašeg zahvata i dodatne usluge tako da ćete moći odabrati opcije. Iako ohrabrujemo da inicijalne Konsultacije budu licem-u-lice, mnogi preliminarni razgovori se mogu voditi preko e-maila, telefona, Skype-a.


Tražimo da naši pacijenti stignu barem dva dana prije njihove operacije. U to vrijeme bićete pregledani i pripremljeni za vašu operaciju. Ovo će biti i vaše vrijeme za postavljanje dodatnih pitanja i pregledavanja predoperativnih instrukcija. Dužina vašeg boravka kod nas će zavisiti o vrsti operacije koja je izvedena. Uopšteno gledano, većina pacijenata je 2 – 7 dana nakon operacije sposobna za putovanje. Kada budete spremni za povratak kući, nas će zanimati kako ste. Preporučujemo/ohrabrujemo da ostanete u kontaktu s našim timom i da nas periodično objavještavate o vašem stanju/napretku. Kao i kod svih naših pacijenata, tražimo da nas nazovete ili kontaktirate putem e-maila ako se pojave dodatna pitanja. Tražimo da nam šaljete fotografije vašeg napretka (putem SMS-a, maila) tako da ga možemo vizualizirati. Ulažemo puno truda i vremena za naše inostrane pacijente zato jer znamo koje su udaljenosti prošli da bi nas posjetili.


ISPOD SE NALAZI TIPIČAN PROTOKOL ZA PACIJENTE KOJI POVEĆAVAJU GRUDI:


1. dan: Konsultacije/sastanci prije operacije

2. dan: Operacija

3. dan: Prateći sastanak prije povratka kući


Zaista je sigurno letjeti unutar 48 sati nakon operativnog zahvata. Imajte na umu da vam treba pomoć pri prtljazi na račun toga jer ne možete podizati teške objekte i slične radnje koje iziskuju isti napor.